Εταιρεία

Head image

Ξεκινήσαμε το 2001. Αντικείμενό μας, η παραγωγή antipasti τροφίμων, με βασικές πρώτες ύλες την πράσινη ελιά Χαλκιδικής, πιπεριές και μια σειρά τυροκομικών προϊόντων.

Image

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τη Lidl International, έναν από τους κορυφαίους retailers στον κόσμο. Κάνουμε την ελληνική γεύση κομμάτι της ημέρας των καταναλωτών της σε περισσότερες από 25 ευρωπαϊκές χώρες και την Αμερική.

Εγκαταστάσεις

Image

Η διαρκής μας προσπάθεια για ανάπτυξη στηρίζεται σε συνεχείς επενδύσεις, τόσο σε επίπεδο κτιρίων όσο και μηχανολογικών εγκαταστάσεων.


Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, σε μια έκταση 100 στρεμμάτων. Εδώ, χτυπάει η καρδιά της ARI Foods.


Ένα επίπεδο ποιότητας που πιστοποιείται από το διεθνές σύστημα διασφάλισης IFS, το σύστημα HACCP, καθώς και ΙSO (ISO 9000:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018).


Image

Η καθετοποίηση των παραγωγικών μας διαδικασιών, μας επιτρέπει να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας των πρώτων υλών, καθώς και κάθε σταδίου επεξεργασίας τους έως και την τελική τους διάθεση στο ράφι.

Οι Άνθρωποί Μας

Image

Τον παλμό της ARI Foods τον δίνει καθημερινά ένα δυναμικό 370 και πλέον ατόμων -με το 74% να είναι γυναίκες, ένα στατιστικό μοναδικό σχεδόν για κάθε κλάδο. Από το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης μέχρι τις αποθήκες, είναι η δική τους προσπάθεια και γνώση που μας βοηθάει να κινούμαστε μπροστά και ανοδικά. Σε αυτό, συντελεί και το περιβάλλον εργασίας που έχουμε διαμορφώσει, το οποίο όχι απλά ανταποκρίνεται στα κριτήρια ποιότητας της αγοράς, αλλά προσφέρει και τις ιδανικές συνθήκες ασφάλειας, ανέλιξης και προόδου.

Image
Εταιρική Υπευθυνότητα

Δικούς μας ανθρώπους όμως, δεν θεωρούμε μόνο όσους περνούν την είσοδο των εγκαταστάσεών μας κάθε πρωί. Γι’ αυτό, στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης δίπλα στην τοπική κοινωνία, την ευρύτερη κοινότητα, αλλά και το σπίτι όλων μας: το περιβάλλον.

Κυκλική
Οικονομία

Icon

Η σωστή χρήση λιγότερων και πιο «πράσινων» πόρων για εμάς είναι κομβική. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε έναν κλάδο όπως αυτόν των τροφίμων, κάθε κίνηση έχει έναν ουσιαστικό αντίκτυπο στο οικοσύστημα.

Κουλτούρα
Ανακύκλωσης

Icon

Από τα οργανικά υπολείμματα που προκύπτουν από την επεξεργασία των πρώτων υλών, μέχρι τις συσκευασίες και τα αναλώσιμα, όλα βρίσκουν τη θέση τους μέσα από τη σωστή διαχείριση. Από το 2018 έως σήμερα έχουμε σχεδόν τριπλασιάσει τη ποσότητα αποβλήτων προς ανακύκλωση κι έχουμε μειώσει την ενέργεια ανά παραγόμενο προϊόν.

Δράσεις

Icon

Μέσω του εταιρικού προγράμματος δωρεών που έχουμε θεσπίσει, στεκόμαστε αρωγοί τόσο στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται βοήθεια.

Ποιότητα

Image

Διασφάλιση Ποιότητας

Η τήρηση όλων των συστημάτων ποιότητας είναι ένα από τα πλέον νευραλγικά κομμάτια κάθε διαδικασίας. Το επιτυγχάνουμε χάρη στην εναρμόνιση με τα κορυφαία διεθνή πρωτόκολλα και τους διαρκείς ελέγχους.

Image

Ποιοτικός Έλεγχος Παραγωγής

Οι διαρκείς έλεγχοι ποιότητας που πραγματοποιούμε σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, διασφαλίζουν ότι το τελικό προϊόν ανταποκρίνεται στα κριτήρια ποιότητας που μας έχουν καθιερώσει.

Image

Ποιοτικός Έλεγχος Α’ Υλών

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και για εμάς, οι σωστές πρώτες ύλες είναι το παν. Γι’ αυτό, και πραγματοποιούμε τους πλέον σχολαστικούς ελέγχους ποιότητας σε όλες τις παραλαβές μας.

Image

Έρευνα & Ανάπτυξη

Από την επεξεργασία της ελιάς, τη διαχείριση της μονάδας υγρών αποβλήτων, έως τις πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα, καθώς και τον σχεδιασμό διεργασιών και παραγωγικών διαδικασιών.

Image

Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων

Πώς μπορείς να επανασυστήσεις ένα τρόφιμο τόσο κλασικό όσο η ελιά ή η πιπεριά στο κοινό; Εργαζόμαστε από τη σύλληψη της ιδέας έως την τελική παραγωγή, δημιουργώντας νέες, καινοτόμες προτάσεις προϊόντων.

Image
Βαθμολόγηση
Image

Ο πλέον αξιόπιστος οργανισμός βαθμολόγησης εταιρικών πρακτικών αειφορίας. Λειτουργώντας σε παγκόσμιο επίπεδο, με πάνω από 100 χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, συνεισφέροντας με μια πληθώρα πρακτικών και εργαλείων σχετικά με θέματα βιωσιμότητας.

This site is registered on wpml.org as a development site.