HIRING

Head image

Ένα κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον. Μια δυναμική επιχειρηματική πορεία διεθνών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Μια πληθώρα ειδικοτήτων. Οι άνθρωποι της ARI Foods ξέρουν πως η κορυφή δεν χαρίζεται, μπορεί όμως να εκτιμηθεί από όσους προσπαθούν γι’ αυτήν. Και εμείς, δίνουμε την ευκαιρία σε όσες και όσους μοιράζονται αυτή την πεποίθηση, να μπουν στην ομάδα μας.

Ψηλά, με τις αξίες μας

Οι άνθρωποι της επιχείρησής μας, από την ίδρυσή της, εργαζόμαστε με πάθος και αφοσίωση. Στα χρόνια που πέρασαν βιώσαμε μαζί την ανάπτυξη, επέκταση, μεγέθυνση, την ωρίμανση και τη συνεχή βελτίωση. Για εμάς, οι αξίες είναι θεμέλια που διατηρούνται σταθερά από την πρώτη ήδη μέρα.

Icon

Αναγνώριση

Των αξιών, των ικανοτήτων και των προσπαθειών των ανθρώπων μας, σε όποιον τομέα και αν βρίσκονται, με ουσιαστική επιβράβευσή τους.
Icon

Ποιότητα

Η προσήλωση στο άριστο, μας βοηθάει να διατηρούμε τη θέση που έχουμε στην αγορά και την καρδιά σας: την κορυφαία.
Icon

Επαγγελματισμός

Ένας σαφές και σωστά οριοθετημένο πλαίσιο λειτουργίας, πάντα στο επίκεντρο μιας επιχειρηματικής ηθικής χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις.
Icon

Σεβασμός

Στον άνθρωπο, τον επαγγελματία, τον επιστήμονα, που στελεχώνει την Ari Foods, με συναίσθηση της αξίας και της προσωπικότητάς του.
Icon

Διορατικότητα

Δομημένη στρατηγική, μελετημένα βήματα, σωστός προγραμματισμός. Μπορεί να φαντάζει απλό, αλλά το μέλλον δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Icon

Καινοτομία

Επενδύουμε στο αύριο, μέσα από την επιμόρφωση και την τεχνολογία αιχμής. Το νέο, όταν συμβάλλει στο καλύτερο μέλλον, είναι πάντα ευπρόσδεκτο.
Icon

Εξέλιξη

Ο κόσμος και η αγορά αλλάζουν. Μαζί και εμείς. Σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας μας, όποτε απαιτεί και επιτρέπει η συνθήκη.
Icon

Κοινωνία & Περιβάλλον

Η εταιρική μας ευθύνη δεν περιορίζεται σε ευχολόγια. Αντανακλάται σε πράξεις και πρωτοβουλίες με ουσιαστικό αντίκτυπο.
Icon

Συνοχή

Όταν κινούμαστε πραγματικά μαζί ως μια δεμένη και καλοδουλεμένη ομάδα, σημαίνει ότι προχωράμε ουσιαστικά μπροστά.
Image

«Και εγώ, τι θέση μπορώ να έχω σε μια τέτοια εταιρεία;»

Ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον ακούγεται ελκυστικό. Ακόμα όμως και η καλύτερη περιγραφή δεν αντανακλά την ουσία, το πνεύμα του. Αυτό, που μας οδηγεί στο να προσφέρουμε πάντα περισσότερα, πάντα καλύτερα. Γι’ αυτό, αν είναι αυτή η συνθήκη που θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας, θα χαρούμε να μιλήσουμε. Γιατί η διάθεση για προσπάθεια, έργο και εξέλιξη, έχει πάντα μια θέση σε μας!

 

Πάντα περισσότερα, πάντα καλύτερα: η δική μας θέση, είναι το πλεονέκτημα μιας θέσης στην ARI Foods

Πόσα μπορεί να προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον σε μια συνθήκη όπως η σημερινή;

 

Πιστεύω μας, όσα απαιτείται για να αποδίδουν και να εξελίσσονται οι άνθρωποι. Γιατί μαζί τους, αποδίδει και εξελίσσεται και η εταιρεία. Μια σχέση αμφίδρομη, που κάνει την ευημερία και επιτυχία όλων μονόδρομο.

 

Επενδύσαμε στη γνώση.

Μόνο για το 2022, τα 350 και πλέον άτομα που απαρτίζουν την ARI Foods επωφελήθηκαν από 2.200 και πλέον ώρες εκπαίδευσης -με στόχο να αυξηθούν και να συνεχίζουν ν’ αυξάνονται κάθε χρόνο.

 

Μέρος της δέσμευσής μας για την ισότητα των φύλων, είναι η υπογραφή από μέρους μας των Αρχών Ενδυνάμωσης των Γυναικών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Women’s Empowerment Principles, ή αλλιώς WEP). Από το ποσοστό των γυναικών σε στελεχιακό επίπεδο και τη μισθολογική κατάταξη με βάση αντικειμενικά κριτήρια, μέχρι τη δίκαιη αντιμετώπιση στον εργασιακό χώρο, μικρές ή μεγαλύτερες πρακτικές στηρίζουν το αυτονόητο: ένα περιβάλλον όπου η ισότητα και η διαφορετικότητα είναι ενσωματωμένες οργανικά στην εταιρική κουλτούρα.

 

Δύο ακόμα λέξεις-κλειδιά στο εταιρικό μας λεξιλόγιο είναι η σιγουριά και η ασφάλεια.

 

Εχέγγυο για την πρώτη, είναι ένα εργασιακό περιβάλλον που το χαρακτηρίζουν η διαφάνεια στις διαδικασίες, καθώς και η σταθερότητα και συνέπεια στις εργοδοτικές υποχρεώσεις. Τη δεύτερη, τη διασφαλίζουμε μέσα από αυστηρά πρωτόκολλα Υγιεινής & Ασφάλειας, καθώς και επιπλέον μέτρα -όπως την ύπαρξη ομάδας Α’ Βοηθειών και απινιδωτή στους χώρους.

 

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις αποδοχές και τις παροχές, δεν μένουμε στα βασικά.

 

Για την ακρίβεια, ούτε στον βασικό μισθό, μιας και 95% των εργαζομένων μας αμείβονται πάνω από αυτόν. Επιπλέον, στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους σε θέματα υγείας, προσφέρουμε επιπλέον ιδιωτική ασφάλιση, καθώς και προληπτικές εξετάσεις για συγκεκριμένες θέσεις.

Image
Image

Με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο, και περαν των υποχρεώσεων που ορίζει η Εθνική Νομοθεσία, φροντίζουμε για τη διαμόρφωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος ίσων ευκαιριών και αμοιβαίου σεβασμού, χωρίς διακρίσεις. Για να υπογραμμίσουμε τη δέσμευσή μας, η ARI Foods υπέγραψε τις Αρχές Ενδυνάμωσης των Γυναικών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Women’s Empowerment Principles).

Ανοιχτές Θέσεις